fbpx

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Απαγορεύεται σε οποιονδήποτε να χρησιμοποιήσει κάθε πρόγραμμα συσκευής ή λογισμικού για την άμεση ή έμμεση διασύνδεση, ή να προσπαθήσει να διασυνδεθεί, με αυτή την ιστοσελίδα για να ανακτήσει το περιεχόμενο ή και οποιαδήποτε άλλα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των τιμών.

Απαγορεύεται επίσης να παρέμβει ηλεκτρονικά η με κάθε άλλο τρόπο, στην κανονική λειτουργία του παρόντος δικτυακού τόπου, οποιαδήποτε δραστηριότητα που θεωρούμε αδικαιολόγητη και «βαραίνει» τη ροή της ιστοσελίδας μας ή καθιστά αυτή δύσχρηστη ή αδύνατη προς χρήση από άλλους πελάτες μας ή το λοιπό αγοραστικό κοινό θα τερματιστεί πάραυτα.

Παρακολουθούμε συνεχώς όλους κατά την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας, καθώς και τις δραστηριότητες όλων των αυτοματοποιημένων συστημάτων ή των προσώπων που διεξάγουν παράλογο ποσό αναζητήσεων, με σκοπό την πρόσβαση σε πληροφορίες ή / και τις τιμές.

Τα συστήματα αυτά θα μπλοκαριστούν από τις ιστοσελίδες μας όπως και τα πρόσωπα. Η χρήση της ιστοσελίδας δηλώνει τη συμφωνία σας να δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους Χρήσης.

Παραπέρα δικαιούμαστε να ασκήσουμε τα δικαιώματά μας στα ποινικά ή αστικά δικαστήρια και να ζητήσουμε την άρση της προσβολής αυτής αλλά και τυχόν ζημία που έχουμε υποστεί από την δόλια αυτή δραστηριότητα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εμάς. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε όλα τα προσωπικά σας στοιχεία.

Αυτή η ενότητα ανανεώνεται από καιρό σε καιρό και περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία, αλλά και φαίνεται η εναρμόνισή μας με τυχόν τροποποιήσεις της σχετικής νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Με την συμπλήρωση των σχετικών πεδίων της ειδικής φόρμας κράτησης στην ιστοσελίδα και την περάτωση της διαδικασίας, ο χρήστης δίνει ρητή εντολή στην 1RentalCar να παράσχει υπηρεσίες μίσθωσης οχημάτων. Η εντολή κράτησης δεσμεύει τον χρήστη σε κάθε περίπτωση.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η Τράπεζα EUROBANK έχει αναλάβει την διαδικασία εκκαθάρισης των συναλλαγών σας εξασφαλίζοντάς σας απόλυτη ασφάλεια. Με την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, δίνετε την εντολή να χρεωθεί σε αυτή το ποσό της παραγγελίας σας.

Η χρέωση θα πραγματοποιηθεί μετά την επεξεργασία της εντολής από την EUROBANK, και το ποσό της χρέωσης θα αποτελεί καταβολή έναντι της αξίας μίσθωσης του αυτοκινήτου που αναφέρεται στην κράτηση. Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο και με δική της ευθύνη, η 1RentalCar  δεν μπορέσει να κάνει αποδεκτή την κράτηση, τότε το ποσό χρέωσης επιστρέφεται στην ίδια κάρτα.

Σε περίπτωση που ο χρήστης με δική του ευθύνη ακυρώσει την κράτηση, τότε από το ποσό της επιστροφής παρακρατείται το ακυρωτικό τέλος που προβλέπεται παραπάνω.
Τα στοιχεία της κάρτας σας περνάνε σε ασφαλή σελίδα της Τράπεζας. Η EUROBANK ως πιστοποιητικό ασφαλείας χρησιμοποιεί τη τεχνολογία κρυπτογράφησης SSL από την Geotrust (Secure Socket Layer).

Το SSL είναι παγκόσμιο standard διαδικτύου και προσφέρει κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία. Οι συναλλαγές με Visa και MasterCard έχουν ενταχθεί στα αντίστοιχα προγράμματα πιστοποίησης 3D-Secure (Verified by Visa, MasterCard SecureCode).

Για την αναγνώριση μίας κρυπτογραφημένης συναλλαγής SSL θα παρατηρήσετε στον browser ένα μικρό κίτρινο λουκέτο και μετά θα μεταφερθείτε σε μία σελίδα https://. Ο υπολογιστής σας μέσω της κρυπτογράφησης SSL στέλνει το αίτημα του στον server της Τράπεζας.

Ο server στέλνει πίσω στον υπολογιστή σας, το πιστοποιητικό ασφαλείας, την επιβεβαίωση της επίσκεψης σας στην σωστή σελίδα και το δημόσιο κλειδί σας. Στην συνέχεια, ο υπολογιστής σας χρησιμοποιεί το δημόσιο κλειδί έτσι ώστε να κρυπτογραφήσει απόρρητες πληροφορίες (π.χ. αριθμό κάρτας) και τις αποστέλλει στον server που χρησιμοποιεί το ιδιωτικό του κλειδί για να τις αποκρυπτογραφήσει.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα εξόφλησης μέσω πιστωτικής κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Ο χρήστης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

Η 1RentalCar δέχεται τις ακόλουθες πιστωτικές κάρτες: Visa, Mastercard. Σε περίπτωση επιλογής τρόπου πληρωμής με πιστωτική κάρτα μέσω της ιστοσελίδας και μόνο, δεκτές γίνονται οι πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες όλων των Visa, Mastercard.